tel.: +31-(0)6-20024740      info@pyroevents.nl

Na goedkeuring en demo’s bij verschillende brandweer korpsen werd het toch mogelijk om ons vlam systemen in te zetten. Voorbeelden hiervan zijn de Amsterdam Arena en de Heineken Music Hall te Amsterdam,Outland Rotterdam, Vechtsebanen te Utrecht, Gelredome te Arnhem , Ahoy Rotterdam, IJsselhallen te Zwolle, Maaspoort de Bosch en Topsportcentrum Almere.


Design by D.S.

All pages © Pyroevents Fireworks & SFX

Indien in de gebruikers vergunning is opgenomen dat het gebruik van open vuur niet is toegestaan dient via de brandweer een ontheffing hiervoor aangevraagd te worden. Bel voor meer info.

Wij van Pyroevents Fireworks & SFX hebben echter inmiddels de ervaring dat na overleg met de verantwoordelijke instanties en locatie meestal het toch tot een overeenstemming komt voor het gebruik van deze effecten.


Vuur ballen en vlammen tot een hoogte van 2 - 12 meter inzetbaar voor binnen en buiten bij o.a. Dance party’s, concerten, product presentaties etc. Pyroevents Fireworks & SFX beschikt momenteel over een tweetal systemen, een Smalflame systeem met regelbare vlammen van 0,5 meter tot ca. 3,5 meter en een Bigflame systeem met vlammen regelbaar van 4 tot ca. 8 meter. Nieuw in ons assortiment zijn de Flamebars van 1 meter lengte en divere vlamschalen. De vlammen kunnen zowel handmatig als DMX gestuurd worden zodat het geheel een vurige dans wordt met de muziek. Voor het gebruik van vlam effecten is over het algemeen geen vergunning benodigd echter zijn er een aantal locaties waar in de gebruikers vergunning is opgenomen dat het gebruik van open vuur niet is toegestaan.